Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een behandelmethode waarbij je lichaam op een zachte, wiegende of schuddende manier in beweging wordt gebracht in een ritme dat op de persoon wordt afgestemd. Het lichaam wordt gestrekt en geduwd, gewiegd en heen en weer gerold, waardoor het bijna als vanzelf spanning los begint te laten. Het kan een kleine pulsing zijn of groter, heel rustig of steviger. Je ligt in gemakkelijke kleding gekleed op de massagetafel in een veilige omgeving en wordt uitgenodigd je over te geven aan de herhaalde zachte beweging. Alles gebeurt op een rustige aandachtige wijze en geeft je alle tijd en ruimte om je zelf te ontdekken.

Holistic pulsing werkt op verschillende niveaus, fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel. Een lichaam zonder spanning of blokkades zal als het in beweging wordt gebracht in zijn geheel vrij mee bewegen. Zo kun je bij jezelf tijdens een behandeling dan ook opmerken waar een bepaalde spanning of blokkade zich bevindt. Het beweegt niet mee, het houdt vast, het stroomt niet. Langzaam aan ga je dit herkennen en kun je in je eigen tempo loslaten. Ontspannen. Jezelf overgeven aan de ritmische beweging.

Het gevoel alsof je op een luchtbed in de zee ligt. Kabbelende golfjes brengen je hele lichaam in beweging. Soms zijn de golven wat hoger, is er meer beweging, en soms weer kleiner. Soms zo klein dat het bijna alleen binnen in je lichaam is waar te nemen. Je zinkt dieper weg in jezelf. Je laat los, gekoesterd in een veilige omgeving. Je komt meer en meer tot rust en voelt een sterke verbinding met jezelf

Maak een afspraak